============================================= -->
image bg Heute

Bankett termékek

Mi nem a csodát kínáljuk, hanem a valóságot.


Mindenki szereti, ha bizalmasan fordulhat valakihez, ha megbízhat valakiben, ha törődést és gondoskodást kap. Cégünkben nem fog csalódni, tegyen próbára minket! Mi segítünk eligazodni az olcsó bankett termékek széles palettáján, továbbá az Ön igényeinek megfelelően kiválasztani Ön és vendégei számára a tökéletes bankett termékeket nagykereskedelmi áron! Forduljon hozzánk bizalommal!    
Tel: +36-30-934-7853

Mire figyeljen konferenciabútor valamint bankettbútor vásárláskor?

Először érdemes felmérni a helyet, ahova a bankett bútort kívánja elhelyezni. Mekkora a hely ahová kerül majd a bútor? Milyen az a helység ahová a konferencia székeket és bankett asztalokat kívánja elhelyezni? Utóbbi azért fontos, hogy stílusban is beilleszkedjenek a bútorok környezetükbe.

Bankett szék esetében a szövet egy kulcsfontosságú dolog. Cégünk a Burgess angol gyár képviselete, ami azt jelenti, hogy gyárhoz hasonlóan mi is a szöveteket anyag szerinti kategóriákba soroljuk 1 – 8 –ig. Minél magasabb a szám, annál finomabb az anyag, ennek megfelelően az árak is változnak. A székek vázának anyaga, külleme és méretei különbözőek, ám egy valamiben megegyeznek: stabilak és nem borulékonyak. Burgess bankett és konferencia székek hosszú távon való ülés esetén is kényelmesek, gerincet egyenesen tartják.

Bankett asztalok széles választéka található meg kínálatunkban. Vannak fő és mellék elemek. Mellék elemek segítségével alakíthatunk ki például sarok asztalokat. Asztallapok erősek, hosszú élettartalmúak. nagy teherbírásúak, akárcsak az asztalok vázszerkezetei.

Ha úgy érzi, segítségre van szüksége, további kérdése esetén forduljon hozzánk bizalommal az alábbi elérhetőségeken Mobil: +36-30-934-7853

Milyen hibát ne kövessen el bankett és konferencia bútorok vásárlásakor?

Mindenképpen érdemes személyesen ellátogatnia bemutatótermünkbe, ahol ki is próbálhatja az Ön által kiszemelt széket, az asztalról látott fénykép pedig életre kel. Győződjön meg róla személyesen is, hogy valóban megfelelőnek találja-e az ügyintézőnk által javasolt terméket. Tegyen minket próbára, minőséget kínálunk mindenki számára elérhető áron!

Miért jobbak a Burgess konferencia és bankett bútorok, mint az átlag székek és asztalok?

A Burgess a konferencia és bankett bútorok Rolls-Royce-a, egyet jelent a garantált minőséggel. Elegáns megjelenésűek, stabil szerkezetűek, hosszú élettartalmúak, Opera házak, szállodák, színházak, cégek és magán személyek egyaránt előszeretettel vásárolják.

Szónoki pult Lista ár: nettó 160 991 Ft

Fa és fém kialakítású szónoki pult, elegáns design, lámpa nélkül. Fekete színű, műbőr bevonattal.

Cikkszám: LD07
Listaár: nettó 160 991 Ft
Szónoki pult Lista ár: nettó 457 444 Ft

Barry Hughes által fejlesztett Smart magas színvonalú szónoki pult. Configure-8 és TriSmart setthez kínáljuk, laminált fából és alumíniumból áll, beépített papírpolcok, USB csatlakozós LED lámpa, kábel elvezetés. Logózható. Több féle laminált bevonattal kérhető, részletekért érdeklődjön.

Cikkszám: LecternC8/1
Listaár: nettó 457 444 Ft
Szónoki pult Lista ár: nettó 481 520 Ft

Jupiter szónoki pult, elülső oldalán alumínium panel található, hogy elegáns, modern megjelenést kölcsözönnöz. Laminált bevonat. Rejtett polcok a tároláshoz, kábel elvezetésnek lehetőség, üvegtartóval és logóval lehet kiegészíteni. Igény esetén lámpával kérhető. Igény esetén lámpával kérhető nettó 35.000 Ft felárért.

Cikkszám: Neptune-L
Listaár: nettó 481 520 Ft
Szónoki pult Lista ár: nettó 662 089 Ft

Neptune szónoki pult, elülső oldalán alumínium panel található, hogy elegáns, modern megjelenést kölcsözönnöz. Tömör furnérből készült. Rejtett polcok a tároláshoz, kábel elvezetésnek lehetőség, üvegtartóval és logóval lehet kiegészíteni. Igény esetén lámpával kérhető. Igény esetén lámpával kérhető nettó 35.000 Ft felárért.

Cikkszám: Neptune-W
Listaár: nettó 662 089 Ft
Szónoki pult Lista ár: nettó 1 285 657 Ft

Jupiter szónoki pult, elülső oldalán alumínium panel található, hogy elegáns, modern megjelenést kölcsözönnöz. Tömör furnérból készült. Rejtett polcok a tároláshoz, kábel elvezetésnek lehetőség, üvegtartóval és logóval lehet kiegészíteni. Igény esetén lámpával kérhető nettó 35.000 Ft felárért.

Cikkszám: Jupiter
Listaár: nettó 1 285 657 Ft
Hungaro Management Kft. © 2022 - Minden jog fenntartva